Eigen productie sauna’s, hottubs en dompelbaden

“Bij Wellnez Atelier geloven we sterk in het zelf produceren en bouwen van onze barrelsauna's, hottubs sauna’s op maat en dompelbaden. Het is ook geen toeval, maar een weloverwogen beslissing, gedreven door onze voorliefde voor de Scandinavische levensstijl.”


De Kracht van de Scandinavische Levensstijl

“Voor ons is de Scandinavische levensstijl meer dan zomaar een trend; het is een levensfilosofie die draait om het vertragen, het koesteren van de natuur en het bouwen van sterke sociale banden. We begrijpen de diepgaande impact die deze filosofie kan hebben op het welzijn van mensen. Daarom bouwen we onze barrelsauna's, hottub, sauna’s op maat,… met uiterste zorg en aandacht voor detail, uitsluitend gebruikmakend van hoogwaardige materialen. Zo kunnen onze klanten langdurig en zorgeloos genieten van hun sauna-of hottub-ervaring. Elk aspect, hoe subtiel ook, is van belang. Neem bijvoorbeeld het dak van onze barrelsauna’s; in plaats van plastic kiezen we voor een waterbestendige laag die zorgvuldig is verwerkt tussen het hout, wat niet alleen duurzaamheid garandeert maar ook een authentieke uitstraling behoudt.

Op Maat Gemaakt voor Jou

De reden van onze eigen productie is dat we dan ook alles volledig zelf kunnen ontwerpen en op maat kunnen maken. Waarom? Omdat we streven naar een beleving die aansluit bij de unieke wensen van jou. Zowel voor onze sauna’s op maat, barelsauna’s als ook hottubs en dompelbaden. We luisteren graag naar jouw behoeften, jouw dromen, maar ook jouw verlangens. En we doen er dan ook alles aan om deze om te zetten in een barrelsauna die niet alleen voldoet aan, maar zelfs overtreft wat je voor ogen had.

en laten we eerlijk zijn; Wellness is gewoonweg heel persoonlijk. En daarom is onze aanpak dat ook. We geloven in het creëren van een op maat gemaakte wellnesservaring die perfect past bij jouw levensstijl en behoeften.”

Vorige
Vorige

Wat maakt onze barrelsauna’s zo uniek?

Volgende
Volgende

Is een barrelsauna ideaal voor buiten?