Wat maakt onze barrelsauna’s zo uniek?

Bij Wellnez Atelier worden onze barrelsauna's met uiterste aandacht voor detail en kwaliteit gebouwd. We streven ernaar dat je jarenlang zorgeloos kunt genieten. Onze barrelsauna's zijn speciaal ontworpen met de Scandinavische levensstijl in gedachten, waar regelmatig gebruik, bijna dagelijks, de norm is. Maar we overlopen graag wat onze barrelsauna’s zo uniek maakt!

 

Toewijding aan Kwaliteit en Duurzaamheid

Onze barrelsauna's worden vervaardigd met het hoogste respect voor kwaliteit en duurzaamheid. Gemaakt van Thermowood en massief hout van minstens 4 cm dik, zijn ze niet alleen milieuvriendelijk, maar hebben ze ook een levensduur van 15 tot 20 jaar. We geven ook veel aandacht aan gebruiksvriendelijkheid zoals het werken van regelbare scharnieren aan de deur, maar ook de duurzaamheid en het nastreven van een zo natuurlijk mogelijke uitstraling zoals het plaatsen van een pvc dak bekleding met houten afwerking. We geloven dan ook in barrelsauna’s die niet alleen voldoen aan, maar de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

 

Maatwerk voor Individuele Wensen

Bij Wellnez Atelier begrijpen we dat elke klant uniek is. Daarom bieden we aanpassingsmogelijkheden zodat je een barrelsauna kunt krijgen die perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Of het nu gaat om afmetingen, accessoires of design, we zetten ons in om aan jouw wensen te voldoen.

 

Natuurlijke Integratie in de Buitenomgeving

Onze barrelsauna's zijn ontworpen met oog voor de omgeving. De naadloze integratie in de buitenomgeving zorgt ervoor dat je je meer verbonden voelt met de natuur, wat bijdraagt aan een verrijkende ontspanningservaring. Het is niet alleen een barrelsauna; het is een mooie samensmelting met de natuur.

 

Expertise en Klantondersteuning

We bieden niet alleen producten, maar ook onze eigen ervaring en toegewijde klantondersteuning. We nemen de tijd om onze klanten te leren kennen, begrijpen hun behoeften en creëren op maat gemaakte wellness-oplossingen. Onze betrokkenheid bij het welzijn van onze klanten gaat verder dan het product zelf. Ook onze na service vinden we oprecht belangrijk en daar hechten we dan ook enorm veel belang aan.

 

Community Building en Gedeelde Ervaringen

voor ons zijn onze klanten echt belangrijk , onze fantastische Wellnezbelevers. We hebben het voorrecht gehad om samen met hen te bouwen aan het verwezenlijken van hun dromen en het verbeteren van hun welzijn. Deze community draagt een bijzondere plek in ons hart. en bij wellnez atelier ben je dan ook geen nummer, maar een uniek persoon met een naam en een herkenbaar gezicht.

en In een wereld waar keuzes overweldigend kunnen zijn, staan onze barrelsauna's voor meer dan alleen wellness; ze vertegenwoordigen een levensstijl, een toevluchtsoord en een terugkeer naar de essentie.

 

Vorige
Vorige

Wat is een barrelsauna?

Volgende
Volgende

Eigen productie sauna’s, hottubs en dompelbaden